Zanddepots

Zanddepot  Goes

Als ondernemer en particulier kunt u ook bij Zandhandel Faasse terecht op ons depot in Goes. Wij kunnen transportmiddelen vullen met één van onze producten onder de trechter of met de shovel. Als u meer informatie wilt hebben over de gewenste producten, dan kunt u dit vragen bij de terreinbeheerder/kantoor of kijk op onze website bij “producten”.

Uiteraard kunnen wij het door onze vaste transporteurs ook bij de klant laten bezorgen op het aangegeven adres. Het product dat u geleverd wilt hebben kan los gestort of in Big Bag formaat geleverd worden. Het mailadres is: info@faassegroep.nl.

Voor opslag of overslag kunt u ook terecht bij de Faassegroep. U kunt vrijblijvend prijs opvragen, zie contact, of bel voor informatie met 0031 (0) 113-220020.

Depot Goes, Albert Joachimikade 35, is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 17.00 uur.

Zanddepot Hansweert

Als ondernemer en particulier kunt u bij Zandhandel Faasse terecht op ons depot Hansweert. Wij kunnen uw transportmiddel vullen met één van onze producten. Als u meer informatie wilt hebben over alle producten, dan kunt u dit vragen bij de terreinbeheerder/kantoor of kijk op onze website bij “producten”.

Uiteraard kunnen wij het door onze vaste transporteurs ook bij de klant laten bezorgen op het aangegeven adres. Het product dat u geleverd wilt hebben kan los gestort of in Big Bag geleverd worden. Mailadres is: info@faassegroep.nl.

Voor opslag of overslag kunt u ook terecht bij de Faassegroep. U kunt vrijblijvend de prijs opvragen, zie contact of bel voor informatie met 0031 (0) 113-220020.

Depot Hansweert, Kaai 85 (loswal aan Kanaal van Zuid-Beveland) is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 16.30 uur.

De zanddepots van Zandhandel Faasse zijn gesloten in het weekend en feestdagen, de vrijdag na hemelvaartsdag, bouwvakvakantie zuid en de kerstvakantie.